Drėgnas šokoladinis biskvitas su šokoladine glazūra

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Cukrus - 2 stiklinės, Aliejus - 1 stiklinė, Pienas - 1 stiklinė, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Kakava - 3 valgomieji šaukštai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai - 2 stiklinės.

Kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų labai gerai išplakite. Supilkite aliejų, pieną, kakavą ir perplakite. Nupilkite šio mišinio į stiklinę ir atidėkite - ja glazūruosime biskvitą. Į likusį plakinį įsijokite miltus bei kepimo miltelius, perplakite. Gautą tešlą supilkite į riebalais vos pateptą kepimo formą ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Ant vos iškepto biskvito supilkite iš anksčiau pasiliktą stiklinę kakavinio plakinio. Palaukite, kol visiškai atvės ir supjaustykite. Labai purus ir drėgnas biskvitas, kurį galima kepti su uogomis ar vaisiais, ypač tinka avietės, kriaušių gabaliukai.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.