Dvispalvis pyragas
Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Pienas - 70 mililitrai, Kakava - 3 valgomieji šaukštai, Vyšnios - 1 stiklinė, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Miltai - 300 gramai, Sviestas.
Visus produktus (išskyrus kakavą) sumaišome. Tešlą padaliname per pusę, į vieną iš dalių įmaišome kakavą. Į kepimo formą, išteptą riebalais, sudedame tešlą be kakavos, priberiame ant viršaus vyšnių ir tik tuomet sukrečiame tešlą su kakava. Tešlą turi gautis tiršto kremo konsistencijos, tad jei gausis per skysta ar per kieta - pareguliuokit, keisdami miltų ir pieno kiekį. Kepkite 170 laipsnių orkaitėje 50 min. :)