Garuose virta žuvis

Ingredientai: Žuvies filė - 4 vienetai, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas, Juodoji arbata - 570 mililitrai, Pekino kopūstas - 4 lapai, Rozamrinai - 3 vienetai.

Arbatą supilkite į vandeniui skirtą indą, o į garintuvo puodą sudėkite pekino kopūsto lapus. Pabarstykite žuvį druska ir pipirais, pašlakstykite citrinos sultimis ir dėkite ant kopūstų. Apdėkite rozmarino šakelėmis ir virkite garuose apie 15-20 min.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.