Greita pica

Ingredientai: Kefyras - 500 mililitrai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 2.5 stiklinės, Pomidorai - 2 vienetai, Sūris - 150 gramai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Mėsytė - 70 gramai, Dr.

Sumaišykite kiaušinius, aliejų, kefyrą, sodą, druską ir miltus, padarykite elastingą tešlą, kad neliptų prie rankų (jei reikia, pridėkite miltų). Supjaustykite mėsytę (dešrą, virtą ar rūkytą vištieną ir pan.) šiaudeliais, pomidorus - apvaliomis riekelėmis, sutarkuokite sūrį. Iškočiokite tešlą, aptepkite majonezu, ant viršaus sudėkite mėsytę, pomidorus ir sūrį. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.