Greita pica
Ingredientai: Kefyras - 500 mililitrai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 2.5 stiklinės, Pomidorai - 2 vienetai, Sūris - 150 gramai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Mėsytė - 70 gramai, Dr.
Sumaišykite kiaušinius, aliejų, kefyrą, sodą, druską ir miltus, padarykite elastingą tešlą, kad neliptų prie rankų (jei reikia, pridėkite miltų). Supjaustykite mėsytę (dešrą, virtą ar rūkytą vištieną ir pan.) šiaudeliais, pomidorus - apvaliomis riekelėmis, sutarkuokite sūrį. Iškočiokite tešlą, aptepkite majonezu, ant viršaus sudėkite mėsytę, pomidorus ir sūrį. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.