Grietininis plokštainis

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 1 stiklinė, Grietinė - 1 stiklinė, Kepimo milteliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Margarinas - 1 valgomasis šaukštas, Abrikosai - 100 gramai.

Kiaušinius ištriname su cukrumi ir margarinu. Supilame rūgščią grietinę ir nuolat maišant suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Suberiame smulkintus džiovintus abrikosus. Sudedame tešlą į kepimo indą, pateptą riebalais (geriausia sviestu). Kepame apie 30 min., 200 laipsnių temperatūroje.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.