Įdaryti pievagrybiai

Ingredientai: Pievagrybiai - 8 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Morka - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, paprikos - 2 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės.

Pievagrybius nuplaukite, atsargiai išpjaukite kotelius. Svogūną nulupkite, morką nuskuskite, supjaustykite plonais šiaudeliais. Supjaustykite pievagrybių kotelius, nuplautas paprikas be sėklų ir pomidorus. Daržoves apkepkite aliejuje. Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite, sumaišykite su daržovėmis. Įdarykite kepurėles ir apkepkite orkaitėje 10 minučių.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.