Keksas su arbata ir šokoladu
Ingredientai: Sviestas - 125 gramai, Baltasis šokoladas - 100 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 150 gramai, Kvietiniai miltai - 190 gramai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Žalioji arbata - 1.5 arbatinio šaukštelio.
Karšto vandens vonelėje ištirpinkite sviestą ir šokoladą, sumaišykite su kiaušinių ir cukraus plakiniu. Sudėkite miltus, druską, kepimo miltelius, išmaišykite ir padalinkite į dvi dalis. Į vieną dalį supilkite paruoštą arbatą, tada ant viršaus - kitą tešlą. Vos pamaišykite, kad matytųsi dvi spalvos. Supilkite į riebalais išteptą formą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 50 minučių.