Kepeninė dešra
Ingredientai: Jaučio kepenys - 500 gramai, Taukai - 500 gramai, Miltai - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 5 vienetai, Didelės česnako skiltelės - 3 vienetai.
Atsargiai nuimkite nuo kepenų plėvelę. Kepenis supjaustykite stambiais gabaliukais ir sumalkite mėsmale. Taukus supjaustykie kubeliais. Viską sumaišykite, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir sudėkite smulkintą česnaką, išmaišykite. Į celofaninį paketą sudėkite pusę faršo, maišelio galus užriškite. Įdėkite į antrą ir į trečią paketą, taip pat abu užriškite. Tą patį pakartokite su likusiu faršu. Į puodą įpilkite karšto vandens, sudėkite paketus su kepenine mase, virkite atidengę maždaug 2 valandas. Per tą laiką paketus du kartus apverskite.