Kepeninė dešra

Ingredientai: Jaučio kepenys - 500 gramai, Taukai - 500 gramai, Miltai - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 5 vienetai, Didelės česnako skiltelės - 3 vienetai.

Atsargiai nuimkite nuo kepenų plėvelę. Kepenis supjaustykite stambiais gabaliukais ir sumalkite mėsmale. Taukus supjaustykie kubeliais. Viską sumaišykite, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir sudėkite smulkintą česnaką, išmaišykite. Į celofaninį paketą sudėkite pusę faršo, maišelio galus užriškite. Įdėkite į antrą ir į trečią paketą, taip pat abu užriškite. Tą patį pakartokite su likusiu faršu. Į puodą įpilkite karšto vandens, sudėkite paketus su kepenine mase, virkite atidengę maždaug 2 valandas. Per tą laiką paketus du kartus apverskite.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.