Kepta jautienos išpjova

Ingredientai: Jautienos išpjova - 500 gramai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė - 200 gramai, Baltas vynas - 100 mililitrai.

Nuimkite nuo mėsos plėvę, jautieną pamuškite, iš abiejų pusiu ištepkite garstyčiomis ir dėkite kepti į įkaitinta keptuve. Apkepkite iš abiejų pusių, tada įdėkite garstyčių, įpilkite vyno, grietinėlės ir dar patroškinkite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.