Kepta lašiša

Ingredientai: Sviestas - 100 gramai, Citrinos - 2 vienetai, Česnakas - 1 skiltelė, Lašišos filė - 2 kilogramai.

Sumaišykite dubenyje sviestą, tarkuotą citrinų žievelę, krapus, česnaką ir kmynus. Sudėkite į celofaninį paketą ir palaikykite šaldytuve, kad sustingtų. Lašišą aptepkie aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Apkepkite ant grotelių (po 2 minutes iš abiejų pusių). Sudėkite žuvį ant salotų, ant viršaus uždėkite sviesto ir leiskite jam ištirpti.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.