Keptas arbūzas

Ingredientai: Arbūzas - 1 kilogramas, Kiašinio baltymas - 1 vienetas, Krakmolas - 4 valgomieji šaukštai, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 0.5 stiklinės, Augalinis aliejus - 3 valgomieji šaukštai.

Atskirkite arbūzo minkštimą, pašalinkite sėklas. Supjaustykite vaisių griežinėliais ir apvoliokite miltuose. Įpilkite į krakmolą vandens, įdėkite kiaušinio baltymą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Pamirkykite joje arbūzo griežinėlius. Paskrudinkite vaisių skrudintuvėje, kol susidarys kieta plutelė. Išimkite ir sudėkite į lėkštę, apiberkite cukraus pudra, patiekite. Arbūzą galima pakeisti melionais.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.