Keptas upėtakis

Ingredientai: Sviestas - 60 gramai, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Petražolės - 10 gramai, Upėtakis - 1 vienetas.

Petražoles susmulkinkite ir sumaišykite su maždaug puse lydyto sviesto. Išklokite skardą folija, sudėkite gabaliukais supjaustytą žuvį ir užpilkite sviesto ir petražolių mišiniu, pabarstykite druska ir pipirais. Likusį sviestą sumaišykite su citrinos sultimis, užvirinkite ir užpilkite ant žuvies. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.