Keptas upėtakis

Ingredientai: Sviestas - 60 gramai, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Petražolės - 10 gramai, Upėtakis - 1 vienetas.

Petražoles susmulkinkite ir sumaišykite su maždaug puse lydyto sviesto. Išklokite skardą folija, sudėkite gabaliukais supjaustytą žuvį ir užpilkite sviesto ir petražolių mišiniu, pabarstykite druska ir pipirais. Likusį sviestą sumaišykite su citrinos sultimis, užvirinkite ir užpilkite ant žuvies. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.