Kiaušinių „Lizdeliai“

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Tarkuotas sūris - 4 žiupsneliai.

Atskirkite kambario temperatūros kiaušinių trynius nuo baltymų taip, kad į baltymus nepatektų nė trupučio trynio. Į baltymus įberkite druskos, išplakite iki standžių putų (indas, kuriame plaksite, turi būti visiškai sausas ir be riebalų pėdsakų). Paruoškite 2 silikonines arba paprastas kepimo popieriumi išklotas formeles, sudėkite baltymus, pabarstykite tarkuotu sūriu, o į viduriukus sudėkite po trynį. Kepkite 230 laipsnių temperatūroje apie 6 minutes.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.