Kokosiniai sausainukai

Ingredientai: Sviestas - 200 gramai, Cukrus - 200 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Kokoso drožlės - 200 gramai, Kepimo milteliai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 350 gramai.

Sviestą ištrinkite su cukrumi, tuomet įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Į tą pačią masę suberkite kokoso drožles ir vėl gerai išmaišykite. Sudėkite miltus bei kepimo miltelius ir minkykite, kol gausis tolygi tešla. Kepimo skardą patepkite aliejumi arba padenkite kepimo popieriumi. Iš tešlos suformuokite nedidelius, kąsnio dydžio rutuliukus, sudėkite juos ant skardos ir kepkite 15-20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

2,00 €
36 | 8 | S
10,00 €
74 | 6-9 mėn.