Krabų lazdelių kamuoliukai
Ingredientai: Krabų lazdelės - 200 gramai, Sūris - 100 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Česnako - 1 skiltelė, majonezo - 3 valgomieji šaukštai.
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite. Smulkiai sutarkuokite. Krabų lazdeles bei sūrį taip pat sutarkuokite. Krabų lazdeles prieš gaminimą galima trumpai palaikyti šaldymo kameroje - bus lengviau tarkuoti. Sumaišykite kiaušinius, sūrį ir maždaug pusę tarkuotų krabų lazdelių, dėkite smulkiai pjaustyto arba perspausto česnako, porą šaukštų majonezo ir permaišykite. Galite pagardinti trupučiu pipirų. Suformuokite norimo dydžio rutuliukus ir juos apvoliokite pasiliktose tarkuotose krabų lazdelėse. Lengvai pagaminamas ir tikrai skanus užkandis, rutuliukus galite sudėlioti ant krekerių, agurkų griežinėlių arba salotų lapų.