Krepšeliai su pomidorais
Ingredientai: Miltai - 300 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Sviestas - 125 gramai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Vyšniniai pomidorai - 24 vienetai, Tarkuotas sūris - 50 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Bazilikai - 1 pundelis.
Suminkykite tešlą iš miltų, 1 kiaušinio, grietinės, druskos ir 1–2 šaukštų vandens. Padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Padalinkite ją į porcijas, iškočiokite, išklokite riebalais pateptas formeles. Subadykite šakute ir kepkite orkaitėje 10 minučių, po to ištraukite ir leiskite atvėsti. Sumaišykite sūrį ir kiaušinius, įberkite druskos, pipirų. Masę sudėkite į paruoštus krepšelius, ant viršaus uždėkite nuplautus ir per pusę perpjautus pomidorus. Kepkite dar 20 minučių. Patiekdami papuoškite krepšelius bazilikų lapeliais.