Krepšeliai su pomidorais

Ingredientai: Miltai - 300 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Sviestas - 125 gramai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Vyšniniai pomidorai - 24 vienetai, Tarkuotas sūris - 50 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Bazilikai - 1 pundelis.

Suminkykite tešlą iš miltų, 1 kiaušinio, grietinės, druskos ir 1–2 šaukštų vandens. Padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Padalinkite ją į porcijas, iškočiokite, išklokite riebalais pateptas formeles. Subadykite šakute ir kepkite orkaitėje 10 minučių, po to ištraukite ir leiskite atvėsti. Sumaišykite sūrį ir kiaušinius, įberkite druskos, pipirų. Masę sudėkite į paruoštus krepšelius, ant viršaus uždėkite nuplautus ir per pusę perpjautus pomidorus. Kepkite dar 20 minučių. Patiekdami papuoškite krepšelius bazilikų lapeliais.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.