Lazanijos suktinukai
Ingredientai: Lazanijos lakštai - 4 vienetai, Krabų lazdelės - 225 gramai, Ricotta sūris - 50 gramai, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Džiovintos petražolės - 0.5 arbatinio šaukštelio, Svogūnų milteliai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Česnakų milteliai - 0.25.
Lazanijos lakštus pavirti apie 5 min., išgriebti ir nusausinti. Šakute išmaišyti susmulkintas krabų lazdeles, ricotta sūrį (galima naudoti paprastą varškę), sutarkuotą mėlynąjį sūrį, kiaušinio baltymą ir prieskonius. Gautą masę padalinti į keturias dalis ir dėti ant kiekvieno lazanijos lakšto šalia krašto. Susukti į rutulius ir dėti į skardą. Lazanijos suktinukus gausiai aptepti pomidorų padažu (turi būti padengtas visas lakštas). Suktinukus apdenkite folija ir su šakute padarykite keletą skylučių, garams išeiti. Suktinukus kepti 180 C orkaitėje 30 minučių. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutėms įdėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.