Lazanijos suktinukai

Ingredientai: Lazanijos lakštai - 4 vienetai, Krabų lazdelės - 225 gramai, Ricotta sūris - 50 gramai, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Džiovintos petražolės - 0.5 arbatinio šaukštelio, Svogūnų milteliai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Česnakų milteliai - 0.25.

Lazanijos lakštus pavirti apie 5 min., išgriebti ir nusausinti. Šakute išmaišyti susmulkintas krabų lazdeles, ricotta sūrį (galima naudoti paprastą varškę), sutarkuotą mėlynąjį sūrį, kiaušinio baltymą ir prieskonius. Gautą masę padalinti į keturias dalis ir dėti ant kiekvieno lazanijos lakšto šalia krašto. Susukti į rutulius ir dėti į skardą. Lazanijos suktinukus gausiai aptepti pomidorų padažu (turi būti padengtas visas lakštas). Suktinukus apdenkite folija ir su šakute padarykite keletą skylučių, garams išeiti. Suktinukus kepti 180 C orkaitėje 30 minučių. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutėms įdėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

20,00 €
44 | 16 | L
12,00 €
122 | 6 - 7 m.
10,00 €