Makaronai su varškės padažu

Ingredientai: Sviestas - 75 gramai, Svogūnas - 0.5 vieneto, Makaronai - 300 gramai, Varškė - 300 gramai, Grietinė - 75 gramai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis.

Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakelio. Nepervirkite. Geriausia rinktis makaronus su kiaušiniu, tačiau tiks ir kitokie. Išvirtus makaronus perliekite šaltu vandeniu, leiskite nuvarvėti ir verskite atgal į puodą. Sviestą išlydykite ir jame apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Apkepintą svogūną, varškę, grietinę sudėkite į puodą su makaronais, įjunkite nedidelę ugnį ir kelias min. patroškinkite vis maišydami. Gardinkite, druska, pipirais. Galima patiekti užbėrus sūrio, žalumynų.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.