Makaronai su vištiena ir grybais
Ingredientai: Makaronai - 400 gramai, Grybai - 250 gramai, Poras - 0.5 vieneto, Vyšniniai pomidorai - 250 gramai, Vištienos filė - 250 gramai, Baltas sausas vynas - 50 mililitrai, Druska, pipirai, raudonėlis, kiti prieskoniai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1.
Makaronus virkite 3 minutėmis trumpiau, nei nurodyta ant pakelio. Grybus išvirkite. Jeigu naudojate pievagrybius, tai virti nebūtina. Didelėje keptuvėje ar nesvylančiame puode įkaitinkite aliejų, apkepinkite kubeliais pjaustytus grybus, tuomet sudėkite grybus, sudėkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištienos filė, supilkite vyną (jo naudoti nebūtina), patroškinkite iki kol vynas šiek tiek nugaruos. Įdėkite perpus perpjautus pomidoriukus, įpilkite šaukštą vandens. Troškinkite dar porą minučių. Suberkite virtus makaronus, pagardinkite druska, pipirais, raudonėlių, kitais mėgiamais prieskoniais, išmaišykite ir dar 2-3 min. troškinkite. Paruoštus makaronus tiekite apibėrę kapotomis petražolėmis, tarkuotu kietuoju sūriu.