Manų košė "Saulytė"

Ingredientai: Manai - 44 gramai, Pienas - 150 gramai, Sviestas - 15 gramai, Cukrus - 15 gramai.

Pieną užvirink, įberk žiupsnelį druskos, cukraus ir nuolatos maišydama po truputėlį berk manų kruopas. Kai subersi visas kruopas, sumažink ugnį ir dar pavirk 15-20 minučių. Supilk viską į lėkštę ir iš cinamono, skirtingų uogienių ar kitų ingredientų pagamink saulutės veiduką. Kad bendras vaizdas tikrai primintų saulutę, po lėkštute padėk vingiuoto kontūro servetėlę.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!