Mėsos kepinėliai
Ingredientai: Faršas - 1 kilogramas, Svogūnai - 2 vienetai, Bulvės - 4 vienetai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Sūris - 200 gūželės, Majonezas - 250 gramai.
Paruoškite faršą kaip kotletams. Bulves stambiai sutarkuokite, pasūdykite ir išmaišykite. Svogūnus susmulkinkite ir apkepkite. Sūrį stambiai sutarkuokite. Kiaušinius išvirkite, smulkiai supjaustykite, pabarstykite pipirais ir sumaišykite su 1 šaukštu majonezo. Iš faršo suformuokite maždaug 10 cm skersmens paplotėlius, sudėkite į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus uždėkite svogūnų ir kiaušinių, tada - "kaupą" iš tarkuotų bulvių. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir apipilkite majonezu. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie pusvalandį.