VIn0na7 parašė:
Turejau dvi nesekmingas stimuliacijas su ovitrele,snd israse rekovelle kuriu kaina 300 eur :)))) sake siek tiek brangesni nei ovitrele :))) 10kartu
Vau
tai
Kokio stiprumo
Tas rekovelle?? Aš ir pirkdavau, bet už 50€ ar 100€
VIn0na7 parašė:
Turejau dvi nesekmingas stimuliacijas su ovitrele,snd israse rekovelle kuriu kaina 300 eur :)))) sake siek tiek brangesni nei ovitrele :))) 10kartu
Vau
tai
Kokio stiprumo
Tas rekovelle?? Aš ir pirkdavau, bet už 50€ ar 100€
Smurfetta3 parašė:
Sveikos, pirmas ciklas su ovitrelle patirties dar nėra 🥹 tai jei šiandien jau susileidau 6:45 val. Gydytojas sakė kad rytoj vakare daryti namų darbus ar ne bus per …
Jeigu dar nepastojot, mano rekomendacija nelaukti tų 24val... mes pastojom su rekovelle ir ovitrelle per 4 ciklą! Kai realiai mylėjomės 5 dienas iš eilės! Ir tik susileidus ovitrelle, kitą dieną, tada dar po 36val, na ir dar du kartus kitom dienom. Na ir galvok, kad nori... ar čia tai padėjo, ar ne🫣 na dar mano patarimas kažką vartoti nervų sistemos raminimui.
Aš tik
Pradėjau lengvą antidepresantą vartoti maža doze ir tą mėnesį
Pastojau🥹❤️❤️❤️ visoms linkiu sėkmės!!!
Sveiki, norėjau pasiteirauti, jei lankotės pas gyd. Gricių ir po IVF nėštumo testas teigiamas, o hCG pakilęs, koks būna tolimesnis planas? Ar reikia po kelių dienų dar kartą kartoti hCG, ar iš karto registruotis vizitui? Esu iš kito miesto, todėl būtų įdomu sužinoti 🙂😊
kalymera138 parašė:
Sveiki, norėjau pasiteirauti, jei lankotės pas gyd. Gricių ir po IVF nėštumo testas teigiamas, o hCG pakilęs, koks būna tolimesnis planas? Ar reikia po kelių dienų …
Jeigu jums taip, tai sveikinu!
Bet gal rekomenduočiau paskambinti ar slaugytojai ar gydytojui ir paklausti? Kiekvienu atveju turėtų pasakyti ką daryti.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai