Sifix parašė:
Merginos nepraraskit vilties! Man darė skatininą 6-7 kartus kol atitaikėm tinkamą vaistų dozę ir pataikydavom į vyro grįžimą, nes dirba rotacijose. Nesuprantu kodėl…
Ai nežinau, kai daktarė pasakė, kad tik 10 procentų tikimybė yra su stimuliacija, tai kažkaip su kiekvinu nepavykusiu kartu atrodo, kad kuo toliau, tuo mažiau šansų. Jei trečia nepavyks bandysim suderinamumo testus pasidaryt ir gal bandyti lytinių ligų testą. Man tai visi sako, kad jauna va(Gruodį 27 suėjo), kad pavyks, bet atrodo, kad kaip tik, jauna, o dar nėra nei sykio tų juostelių buve. Tai kas bus vėliau? Jūs daug praėjusi, tai truputuką vilties duodate 🤞🏼 Bandysim 3 stimuliaciją, jei nepavyks, tai pasidarysim tyrimus, kurių nedarėme ir žiūrėsime! Man daktarė nesakė, kad pult į IVF, kaip tik palaipsniui. Rekomendavo bent 3 stimuliacijas, o poto sakė žiūrėsime. O man kažkaip nesinori gaišti laiko, o imtis priemonių visų įmanomų. Labai sunku man paichologiškai, aplink draugai, niekas neturi tokių bėdų. Susilaukia draugės, kurios net nenorėjo, o aš taip noriu būti mama🤷🏼♀️