2026.04.27 14:50 (prieš 2 mėn.)
Merginos nepraraskit vilties! Man darė skatininą 6-7 kartus kol atitaikėm tinkamą vaistų dozę ir pataikydavom į vyro grįžimą, nes dirba rotacijose. Nesuprantu kodėl dauguma gydytojų nenori leisti bandyti daugiau kartų skatinimo, juk tai žymiai paprastesnis variantas nei IVF. Pas mane nevyko ovuliacija, neaugo folikulai, buvo plona gleivinė. 3-4 ciklo dienomis gėriau letrozolį, tada vėliau leidausi gonal, užaugus tinkamam foliui, ovitrelle. Jau buvo paskutinis kartas, jei būtų nepavykę, daktarė sakė toliau tik ivf, bet ačiū dievui supuoju savo 7 mėn. dukrytę. 🙏🙏🙏 prieš visus skatinimus buvo padarytas kiaušintakių pratekamumas, lytinių lygų kraujo testas, po kurio rasta ureaplasma parvum, isgydyta antibiotikais, nes gali turėti įtakos pastojimui, taip pat atlikti mano ir vyro genetiniai tyrimai, po ko nustatyta man mthhr mutacija, dėl kurios reikėjo gerti milžinišką dozę folato, taigi merginos prašykit tyrimų šitų visų prieš, ypatingai jei pavyksta pastoti, bet nepavyksta išsaugoti. Mums viskas užtruko apie 2 metus. Turiu ir pcos, taigi daug ašarų buvo islieta po visu neigiamų testų. Linkiu stiprybės ir sėkmės kiekvienai einančiai šiuo keliu!