Naminiai makaronai

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 2 stiklinės.

Supilkite miltus ant stalo arba į dubenį, viduryje padarykite duobutę. Po vieną įmuškite didelius kiaušinius, pamaišykite šakute, išminkykite minkštą ir tąsią tešlą. Gavus tinkamos konsistencijos tešlą, reikia minkyti dar apie 8 minutes. Įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite pusvalandžiui pastovėti. Jei turite specialų įrenginį, supjaustykite juo makaronus. Juos galima padaryti norimos formos, tiesiog iškočiojant plonai ir supjaustant peiliu.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.