Naminiai makaronai

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 2 stiklinės.

Supilkite miltus ant stalo arba į dubenį, viduryje padarykite duobutę. Po vieną įmuškite didelius kiaušinius, pamaišykite šakute, išminkykite minkštą ir tąsią tešlą. Gavus tinkamos konsistencijos tešlą, reikia minkyti dar apie 8 minutes. Įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite pusvalandžiui pastovėti. Jei turite specialų įrenginį, supjaustykite juo makaronus. Juos galima padaryti norimos formos, tiesiog iškočiojant plonai ir supjaustant peiliu.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.