Obuolių salotos su avižiniais dribsniais

Ingredientai: Obuoliai - 0.5 kilogramo, Avižiniai dribsniai - 3 valgomieji šaukštai, Pienas - 0.5 stiklinės, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Malti riešutai - 3 valgomieji šaukštai.

Avižinius dribsnius užpilkite pienu ir palikite per naktį, kad suminkštėtų. Sudėkite į juos sutarkuotus ir citrinos sultimis apšlakstytus obuolius bei riešutus.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.