Omleto ritinėliai su įdaru

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Lydytas sūris - 4 valgomieji šaukštai, Žalumynai - 1 pundelis, Salotų lapai - 4 vienetai, Sviestas kepimui - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogių aiejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Vansuo - 4 valgomiej.

Vienam kiaušiniui reikės 1 šaukštelio šalto vandens. Sumaišykite abu šiuos ingredientus ir pagardinkite druska. Nedidelę keptuvę įkaitinkite ant vidutinės ugnies, patepkite sviestu ir supilkite tešlą. Vienas kiaušinis - vienas omletinis blynelis. Kepinkite tol, kol paviršius sutvirtės. Iškeptą omletą atsargiai perdėkite ant kepimo popieriaus ar kito švaraus paviršiaus. Pabarstykite jį žalumynais, patepkite lydytu sūriu. Salotas susmulkinkite, užpilkite šlakeliu alyvuogių aliejaus, pamaišykite ir sudėkite ant omleto. Omletą susukite į ritinėlį arba suvyniokite pageidaujama forma.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.