Pagerinta sorų košė

Ingredientai: Sorų kruopos - 100 gramai, Vanduo - 600 mililitrai, Bulvė - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Sviestas - 1 arbatinis šaukštelis.

Perplaukite kruopas ir suberkite į verdantį pasūdytą vandenį arba sultinį, pavirkite 10 min. Sudėkite smulkiai sutarkuotą bulvę bei susmulkintą svogūną, gerai išmaišykite ir virkite dar apie 10 min. Baigiant virti įmaišykite plaktą kiaušinį ir sviestą, uždenkite ir palikite subrinkti 5 min.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.