Pangasiju filė su daržovėmis
Ingredientai: Pangasijų filė - 1 kilogramas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Šaldytos daržovės - 500 gramai, Raudonas svogūnas - 1 vienetas, Grietinės - 3 valgomieji šaukštai, Citrina - 1 vienetas.
Atšaldytą pangasiją supjaustyti gabaliukais, juos įtrinti druska ir žuvies prieskoniais (jei yra galimybė, palaikyti apie valandą). Gabaliukus apvolioti miltuose ir kepti. Kaip žuvytė apkepks, sudėkite ją į į troškintuvą ir 15-20 min. troškinkite. Šaldytas daržoves pakepinti ant keptuvės kol atsileis, pabarstyti prieskoniais ir druska. Raudoną svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir pakepinti, kol suminkštės, ant jo sudėti daržoves ir užpilti skysčio, kuriame troškinosi žuvis. Pakaitinti 5 min. ir dėti 2-3 šaukštus grietinės. Padažas neturi būti labai tirštas. Prieskonių į padažą dėti pagal skonį. Troškintos pangasijos gabaliukus sudėti į lėkštę ir papuošto plonomis citrinos riekutėmis. Padažą patiekti atskirai. Garnyrui tinka bulvės bei ilgagrūdžiai ryžiai, sumaišyti su laukiniais.