Paprasti kotletai su garnyru

Ingredientai: Faršas - 400 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 300 gramai, Bulvės - 5 vienetai, Sviestas - 50 gramai, Pienas - 100 mililitrai, Svogūnas - 1 vienetas.

Į faršą įmuškite kiaušinį, įdėkite prieskonių, džiūvesėlių, tarkuotą svogūną, viską sumaišykite. Formuokite kotletus ir kepkite keptuvėje. Švarias nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, sugrūskite, sumaišykite su sviestu ir karštu pienu. Patiekite gražioje lėkštėje.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.