Picos padas su varške

Picos padas iš varškės pavyksta labai maistingas, purus ir minkštas, o paruošite jį labai greitai, tikrai greičiau nei mielinę picos tešlą.
Jums reikės:
- 2 pakelių (po 180 g) varškės;
- 2 kiaušinių;
- ~ 1 stiklinės miltų (tiek, kad tešla neliptų prie rankų);
- 1 šaukštelio kepimo miltelių;
- žiupsnelio druskos;
- šlakelio aliejaus.
Gaminimas:
- Kiaušinius lengvai išplakite, pridėkite varškę ir gerai išmaišykite.
- Berkite miltus, kepimo miltelius ir druską.
- Miltus į tešlą berkite palaipsniui, jų tikslus kiekis priklausys nuo kiaušinių dydžio, varškės drėgnumo.
- Užminkykite minkštą, prie rankų nelimpančią tešlą.
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi.
- Skardoje iškočiokite picos padą.
- Jį vieną, be jokiu priedų kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. iki kol padas iškeps. Patikrinkite dantų krapštuku.
- Iškeptą picą ištraukite iš orkaitės ir ant jo dėkite visus patinkančius picos priedus: aptepkite pomidorų padažu, dėkite daržovių, kumpio ir apibarstykite sūriu.
- Picą tuomet grąžinkite į įkaitintą orkaitę ir dar 10 - 15 min. patepkite iki kol išsilydys sūris ir pica lengvai apskrus.