pievagrybių salotos su krabų lazdelėmis

Ingredientai: Krabų lazdelės - 200 gramai, Pievagrybiai - 300 gramai, Svogūnai - 2 vienetai, Krapai - 1 pundelis, Virta morka - 1 vienetas.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje. Apkepkite supjaustytus grybus, kol pagels, tada - juostelėmis supjaustytas krabų lazdeles. Morką nulupkite ir stambiai sutarkuokite, susmulkinkite krapus. Viską sumaišykite ir užpilkite alyvuogių aliejumi, jei reikia - pabarstykite druska. Papuoškite petražolėmis ir patiekite.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.