Pomidorų salotos

Ingredientai: Pomidorai - 8 vienetai, Raudonas svogūnas - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Vyno actas - 2 valgomieji šaukštai.

Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis, svogūną - pusžiedžiais. Sumaišykite viską dubenyje kartu su nuplautais mėtų lapeliais, užpilkite aliejaus, acto, pipirų ir druskos mišiniu.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.