Prancūziški skrebučiai su česnaku

Ingredientai: Prancūziškas batonas - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramai, Česnakas - 3 skiltelės, Čili - 1 vienetas.

Sviestą ištirpinti keptuvėje. Česnaką ir čilį pipirą susmulkinti, sudėti į ištirpintą sviestą. Viską maišyti, įberti druskos, raudonėlio. Kepti kol česnakas truputį apskrus. Batoną supjaustyti riekelėmis ir tepti česnaku su sviestu. Riekeles sudėti į kepimo skardą, kepti orkaitėje 160 laipsnių kol apskrus batonas.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.