Prancūziški skrebučiai su česnaku

Ingredientai: Prancūziškas batonas - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramai, Česnakas - 3 skiltelės, Čili - 1 vienetas.

Sviestą ištirpinti keptuvėje. Česnaką ir čilį pipirą susmulkinti, sudėti į ištirpintą sviestą. Viską maišyti, įberti druskos, raudonėlio. Kepti kol česnakas truputį apskrus. Batoną supjaustyti riekelėmis ir tepti česnaku su sviestu. Riekeles sudėti į kepimo skardą, kepti orkaitėje 160 laipsnių kol apskrus batonas.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.