Pyragėliai su kopūstų įdaru

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejus - 100 mililitrai, Kiaušinis - 1 vienetas, Kopūstai - 2 kilogramai, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis.

Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, morką sutarkuokie. Apkepkite aliejuje, kol gražiai pagels. Supjaustykite šiaudeliais kopūstus, sudėkite į apkeptas daržoves ir baikite troškinti (neuždenkite). Pagal skonį pabarstykite druska, palikite atvėsti. Sumaišykite miltus, cukrų ir druską su 0,5 stiklinės vandens ir aliejumi, užmaišykite elastingą ir minkštą tešlą. Padalinkite tešlą į 12 dalių, iškočiokite plonus paplotėlius, uždėkite įdaro ir susukite (šonus užlenkite ant įdaro). Išklokite skardą kepimo popieriumi, sudėkite pyragėlius siūle žemyn ir aptepkite išplaktu kiaušiniu. Pabarstykite kmynais ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.