Ryžiai su vermišeliais

Ingredientai: Ryžiai - 1 stiklinė, Ploni vermišeliai - 0.5 stiklinės, Vanduo - 2.5 stiklinės.

Apkepkite vermišelius aliejuje, kad gražiai apskrustų, po to išimkite ant sietelio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Ryžius nuplaukite, apkepkite 3-4 minutes, užpilkite vandeniu taip, kad dengtų maždaug 1,5 cm. Sudėkite vermišelius, pagal skonį pabarstykite druska ir virkite, kartais patikrindami, ar netrūksta vandens ir ar jau išvirė. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 10-15 minučių. Tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų ir kaip daržovių (pavyzdžiui, paprikų) įdaras.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.