Ryžių košė su razinomis

Ingredientai: Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Ryžiai - 400 gramai, Razinos - 100 gramai, Pienas - 600 mililitrai, Sviestas - 30 gramai.

Užvirinkite pieną, sudėkite ryžius, uždenkite sunkų dangtį (arba prispauskite jį kuo nors sunkiu) ir virkite 12 minučių (pirmąsias 3 minutes - ant didelės ugnies, 7 minutes - ant vidutinės, o likusias 2 - ant silpnos). Nukelkite nuo ugnies, sudėkite išmirkytas razinas, pasaldinkite ir išmaišykite. Palikite pastovėti dar 12 minučių, tada atidenkite ir įdėkite sviesto.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.