Saldūs karšti sumuštiniai su varške
Ingredientai: Batono riekės - 5 vienetai, Kreminė varškė - 200 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 žiupsnelis, Vynuogės - 1 sauja, Sviesto ar aliejaus (formai patepti) - 1 valgomasis šaukštas.
Varškę išplakite su kiaušiniu, suberkite cukrų (jo galite naudoti ir daugiau arba mažiau, berkite pagal skonį) vanilinį cukrų. Viską gerai perplakite. Vynuoges pjaukite pusiau, išimkite kauliukus. Varškės mase aptepkite batono riekutes, ant viršaus sudėliokite perpjautas vynuoges. Riekeles sudėkite į riebalais pateptą formą. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Varškės masę galima pagerinti džiovintais ar šviežiais vaisiais, uogomis, riešutų gabaliukais.