Blackblackmagic parašė:
Na man rudeni buvo nesivystantis tai kai atėjau pas gine echo turejo but 11 sav o echo parode 8+2 tai beveik 3 sav negyva nešiojau ir pozymis buvo kad tik pries viz…
O kaip manot kuris variantas geriau abrazija ar tabletemis?
Blackblackmagic parašė:
Na man rudeni buvo nesivystantis tai kai atėjau pas gine echo turejo but 11 sav o echo parode 8+2 tai beveik 3 sav negyva nešiojau ir pozymis buvo kad tik pries viz…
odzo1 parašė:
Čia visiškai jūsu sprendimas💜 bet iš mano patirties tik abrazija
Nes 2 kart esu turejus nesivystanti. Pirma kart sustojo 9 sav augt sužinojau 12 sav kita 8 sužinojau 11. Pirma kart jau kraujuodama pilnai nuvariau i priimima kai pasake kad jau persileidimas prasidejo bet išsiunte namo🫣 namie visa nakti prasikankinau skausmuose i wc iškrito vaisius... bet kita diena darė echo pamatė dar likusiu audiniu gimdoje darė abrazija. Pernai rudeni po privataus echo kai nusiunte i ligonine siule tabletem bet sakau nebenoriu kentet to fizinio skausmo,išsiprašoai abrazijos ir labai džiaugiuosi jog ja atliko
Blackblackmagic parašė:
Čia visiškai jūsu sprendimas💜 bet iš mano patirties tik abrazija
Nes 2 kart esu turejus nesivystanti. Pirma kart sustojo 9 sav augt sužinojau 12 s…
Labai labai aciu jums uz atsakymus
odzo1 parašė:
Labai labai aciu jums uz atsakymus
Kad tik padėjo nors kažkiek❤️🩹 laikykitės🩷
odzo1 parašė:
Sveikos merginos, esu neviltyje nors labai stengiuosi laikytis is paskutiniuju, pries 7d.nustate nesivystanti nestuma liepe laukti kol issivalys savaime, kol kas jo…
Aš laukiau mėnesį ir neprasidėjo, teko vis tiek darytis abraziją, nors norėjau natūraliai
Dieve kaip as bijau tos abrazijos jau susitaikiau su visa situacija, na suprantu nieko gyvenime veltui nebuna ir apskritai kiek daug moteru patiria sita skausma, bet man vien pagalvojus apie narkoze ligonine silpna darosi, o niekad neturejus narkozes, siaubas kazkoks kosmaras
odzo1 parašė:
Dieve kaip as bijau tos abrazijos jau susitaikiau su visa situacija, na suprantu nieko gyvenime veltui nebuna ir apskritai kiek daug moteru patiria sita skausma, be…
viskas bus gerai, surantu kad bijot as irgi bijojau... bet procedura bent jau man sake tik 15 min trunka ir tuoj pat pabundi
Sveikos merginos, gal zinote kaip vyksta viskas, vakar privaciai lankiausi del nestumo ir patvirtino, kad neplaka sirdute, israse siuntima medikamentiniam isvalymui, kadangi sekmadienis su niekuo neina susisiekti, kokia tolimesne eiga? Registruotis vizitui ir laukt eileje? Nes jokiu simptomu nera nei kraujuoju nieko, o sirdute neplaka pagal echo 2sav, sake nebent pradeciau kraujuoti tik tada i priemima😔aciu pasisakiusioms
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai