Salotos su mangais

Ingredientai: Mangai - 2 vienetai, Melionas - 1 vienetas, Apelsinų sirupas - 50 mililitrai, Citrina - 0.5 vieneto, Medus - 2 valgomieji šaukštai.

Mangus nulupkite ir supjaustykite, meliono minkštimą susmulkinkite norimo dydžio gabaliukais. Nutarkuokite citrinos žievelę, išspauskite sultis. Sumaišykite medų, žievelę, sultis ir sirupą, užpilkite šiuo padažu sumaišytus vaisius. Papuoškite mėtomis ir patiekite.

Susiję straipsniai

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.