Sriuba su raugintais agurkais

Ingredientai: Vanduo - 2.5 litro, Perlinės kruopos - 0.5 stiklinės, Bulvės - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Pipirai - 4 vienetai, Lauro lapas - 1 vienetas, Rauginti agurkai - 2 vienetai, Agurkų sūrymas - 0.5 stiklinės.

Kruopas nuplaukite, užpilkite karštu vandeniu ir palikite 40 minučių išbrinkti. Užkaiskite puodą su vandeniu, sudėkite kruopas ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Kai kruopos bus minkštos, nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite bulves, sudėkite jas į sriubą. Įmeskite lauro lapą ir kelis pipirus. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite, morką nuskuskite ir sutarkuokite, apkepkite su svogūnu. Iki virimo pabaigos likus 10 minučių, sudėkite pjaustytus agurkus ir sudėkite apkepintas daržoves, prieš pat pabaigą supilkite sūrymą ir baikite virti. Išpilstykite į lėkštes, papuoškite žalumynais ir patiekite.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.