Vikii90 parašė:
Kada jums terminas gaunasi?
Vasario 25 diena ☺️
Vikii90 parašė:
Kada jums terminas gaunasi?
Vasario 25 diena ☺️
Vasara93 parašė:
Na ka. Lygiai per 48val paaugo nuo 998 iki 2299. Siai minutei lengviau atsipuciau, bet kiek ilgam - nezinau 🥹 atrodo vistiek kitu greiciau kyla, bet reikia suprasti…
Sveikinimai🌷
Kiek dienų po įkėlimo?
Vasara93 parašė:
Na ka. Lygiai per 48val paaugo nuo 998 iki 2299. Siai minutei lengviau atsipuciau, bet kiek ilgam - nezinau 🥹 atrodo vistiek kitu greiciau kyla, bet reikia suprasti…
Taip ir toliau!
PRG tyrimo nekartojote?
LaRosch parašė:
Sveikinimai🌷
Kiek dienų po įkėlimo?
Aciu 🌷 Siandien 18 dienu jau, bet mano pirminis hcg nebuvo is didziausiu - 9 dienos tik 47iu, bet jau dariausi 4 hcg tyrimus ir visu dvigubejimas kad 38-40valandu 🙏
Meshka parašė:
Taip ir toliau!![]()
![]()
PRG tyrimo nekartojote?
Pgr cia nedaro ligonineje, tai pirmadieni Rygoje pasidarysiu, nes skrendame LITui
Vasara93 parašė:
Beja - uzrase skanui treciadieni, kai bus lygiai 6savaites. Tai galvoju kad ar nebus streso bereikalingo, jeigu dar sirdutes nepamatys? Nes skaiciau, kad gali buti …
Aš pirmą echo ėjau lygiai 7 savaitės buvo, draugė ginė sakė taip bus ramiau, nes jau tikrai turėtų plakti tokiam laike😊 Bet būna, kad ir 6 sav. jau mato plazdenant tą micro "drugelį"🥰
O dėl HCG, šauniai jums auga! Su 22 iu draugės mergytė jau pradėjo vaikščioti, laikas atsipalaiduoti ir mėgautis nėštumu, greit šis laikas prabėgs🤍
LaRosch parašė:
Aš pirmą echo ėjau lygiai 7 savaitės buvo, draugė ginė sakė taip bus ramiau, nes jau tikrai turėtų plakti tokiam laike😊 Bet būna, kad ir 6 sav. jau mato plazdenant …
Man nori padaryti skana anksciau laiko, kad uztikrinti, kad viskas vietoje. Esu turejus ne viena ektopini, ir dar kelimo metu gimda stipriai spazmavo, tai po ikelimo 3val ant laselines klinikoje gulejau. Pasigalvosiu per rytoju, kaip cia geriau padarius 🥹
Aciu visoms uz sveikinimus ir palaikima 🌷
Vasara93 parašė:
Man nori padaryti skana anksciau laiko, kad uztikrinti, kad viskas vietoje. Esu turejus ne viena ektopini, ir dar kelimo metu gimda stipriai spazmavo, tai po ikelim…
Tada ramiai darykitės skaną, pamatysit, kur pūslelė įsitaisius, o jei širdelės dar nebus matyt, tik nenusiminkit ir išlikit pozityvi - greitai bus sekantis skanas ir nereiks ilgai laukt, kad vėl mažutį pamatyti🫶
Vasara93 parašė:
Beja - uzrase skanui treciadieni, kai bus lygiai 6savaites. Tai galvoju kad ar nebus streso bereikalingo, jeigu dar sirdutes nepamatys? Nes skaiciau, kad gali buti …
As po teigiamo hcg paskambinau i klinika mane uzrase dar po 10 dienų i pirma scana, kai nuvyksiu bus 5sav. 4 dienos. Dar uzklausiau gal palaukti siektiek ilgiau, bet pasake, kad reikia patikrinti ar viskas vietoj. Rytoj vaziuoju kartoti hcg. Kas idomiausia tai nieko nejaučiu tik papykima kartais. Pirmo sėkmingo nėštumo metu toksikozė prasidėjo lygiai 6savaite. Šįkartą kažkaip per anksti
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai