2026.07.05 09:42 (prieš 4 d.)
Hope23 parašė:
Sveiki, skaitau Jūsų istoriją ir dejavu jausmas. Man lygiai taip pat buvo kraujavimas iš pat pradžių, gėriau askorutiną labai ilgai, tikrai padėjo. Turėjau nedarbin…
Laba.
Man net ne kraujavimas ten, o toks tepliojimas, tai sviesiai rausvai, tai kremine spalva, tai i ruduma. Atrodo rastu priezasti, delko kraujuoja - ar tai hematoma, ar kas, bent jau zinociau, o dabar tokioje nezinioje. Net nakti sapnavau, kad pilnumoje pradejau kraujuoti. I tualeta bijau eiti, nes baisu rasti tu tepliojimu. Atrodo bandau raminti save, kad ir pries pirmaji skana buvo tepliojimu, ir viskas gerai, pries antraji skana buvo - vel viskas gerai. Dabar vel patepliojo, skanas laukia penktadieni, atrodo iki to laiko nuprotesiu, o nevazinesiu skanuotis kas dvi dienas del ramybes. Man ir sake nutraukti clexane, bet as poto kaip perskaiciau - tai tam kartui, kol teplioja - tai man gavosi tik penmtadienio doze praleidau. Kadangi vakar visa diena nieko nebuvo, as vakare vel susileidau, ir uz puse valandos vel patepliojo, bet as nemanau, kad vaistas per puse valandos padarytu itaka, bet mes isejome poto iskarto pasivaikscioti, gal cia klaida ir padareme. Po nakties kolkas viskas svaru, tfu tfu tfu, stengsiuos daugiau gulineti ir pasiimsiu biuleteni 🙏