Šviežiai rauginti agurkai maišelyje

Šviežiai rauginti agurkai maišelyje Elena Shashkina | Shutterstock.com

Ką daryti, jei šviežiai rauginti agurkai reikalingi čia ir dabar? Traškius, lengvai paraugtus agurkus galėsite skanauti jau po 1,5 valandos!

Jums reikės:

  • 1 kg mažų, trumpavaisių agurkėlių;
  • 1 pundelio krapų;
  • 2-3 skiltelių česnako;
  • 1 šaukšto druskos.

Gaminimas:

  1. Krapus ir česnaką smulkiai sukapokite.
  2. Agurkams nupjaukite galiukus. Jeigu neturite mažų agurkėlių, galite naudoti didesnius, bet tuomet jiems ne tik nupjaukite galiukus, bet ir pačius agurkus perpjaukite išilgai pusiau ar į keturias dalis.
  3. Agurkus, krapus, česnaką ir druską sudėkite į tvirtą maišelį, sandariai užspauskite arba tvirtai užriškite.
  4. Gerai papurtykite maišelio turinį, kad pasiskirstytų prieskoniai, išsiskirtų agurkų sultys ir ištirptų druska.
  5. Maišelį apie 1-1,5 val. palaikykite kambario temperatūroje.
  6. Štai ir viskas! Agurkėliai paruošti.
     

Susiję straipsniai

Vištienos krūtinėlė su varške ir žalumynais

Šis receptas kasdieniškus ir paprastus ingredientus padės sujungti į labai skanų, kvapnų ir sultingą patiekalą!

Pačios skaniausios ir paprasčiausios varškės spurgytės

Pačios jaukiausios, puriausios ir skaniausios, tiesiog neatsivalgomos varškės spurgytės!

Paprasti sviestiniai sausainiai

Trapius ir burnoje tirpstančius sviestinius sausainius iškepti tikrai labai paprasta - kviečiame pabandyti ir paragauti!