Šviežiai rauginti agurkai maišelyje

Šviežiai rauginti agurkai maišelyje Elena Shashkina | Shutterstock.com

Ką daryti, jei šviežiai rauginti agurkai reikalingi čia ir dabar? Traškius, lengvai paraugtus agurkus galėsite skanauti jau po 1,5 valandos!

Jums reikės:

  • 1 kg mažų, trumpavaisių agurkėlių;
  • 1 pundelio krapų;
  • 2-3 skiltelių česnako;
  • 1 šaukšto druskos.

Gaminimas:

  1. Krapus ir česnaką smulkiai sukapokite.
  2. Agurkams nupjaukite galiukus. Jeigu neturite mažų agurkėlių, galite naudoti didesnius, bet tuomet jiems ne tik nupjaukite galiukus, bet ir pačius agurkus perpjaukite išilgai pusiau ar į keturias dalis.
  3. Agurkus, krapus, česnaką ir druską sudėkite į tvirtą maišelį, sandariai užspauskite arba tvirtai užriškite.
  4. Gerai papurtykite maišelio turinį, kad pasiskirstytų prieskoniai, išsiskirtų agurkų sultys ir ištirptų druska.
  5. Maišelį apie 1-1,5 val. palaikykite kambario temperatūroje.
  6. Štai ir viskas! Agurkėliai paruošti.
     

Susiję straipsniai

Varške ir razinomis įdaryti, kepti obuoliai

Vienas iš paprasčiausiai paruošiamų ir pigiausių desertų ar net idėja lengvai vakarienei. Ne tik skanu, bet ir nuostabiai kvepės visi namai...

Sveikuoliški avižų ir bananų blyneliai (receptas)

Sveikuoliški blyneliai tikrai skanūs, sotūs ir lengvai salstelėję, tačiau juose nėra nei baltų miltų, nei pridėtinio cukraus.

Varškės apkepas su obuoliais

Įprastą varškės apkepą galite lengvai paįvairinti ant viršaus išdėliodami obuolių riekeles - jos apkepui suteiks drėgnumo ir itin malonų aromatą.