Pūkiniai blynai

Ingredientai: Miltai - 200 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 100 mililitrai, Gazuotas vanduo - 50 mililitrai, Vanilė - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 1 valgomasis šaukšta.

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų ir vanilę. Kitame inde suplakti kiaušinius, pieną, vandenį. Sumaišyti abi gautas mases į vieną, bet per daug neišplakti. Sviestą ištirpinti keptuvėje ir kepti blynus.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.