SpindulėlisLaimės parašė:
Sveikos.
Gimdysiu antrą kartą KUL.
Visas guldo po vieną dabar😊
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSpindulėlisLaimės parašė:
Sveikos.
Gimdysiu antrą kartą KUL.
Visas guldo po vieną dabar😊
liute32 parašė:
Esu labai patenkinta gimdymo priėmimu,gimdžiau pas akušere Liuda.Nuostabi gydytoja,puikiai priima sprendimus gimdymo metu.Džiaugiuosi ,kad tądieną patekau būtent pa…
Gal galite pasidalinti kaip dabar su tašėm ar su visom į gimdykla ar kaip? Taip pat kas pasiteisino gimdykloje o ko pasigedote;) ar labai karšta palatose?
rimensija parašė:
Gal galite pasidalinti kaip dabar su tašėm ar su visom į gimdykla ar kaip? Taip pat kas pasiteisino gimdykloje o ko pasigedote;) ar labai karšta palatose?
Su tašėmis buvome,kadangi buvome iš nakties ,sakė pasiimti tašes.Galima ir vėliau atsinešti po gimdyvinę tašę,bet galima ir turėti prie savęs.Gimdykloje pasiteisino gertuvė,vazelinas,vyrui užkandžiai,nes kartais gali būti ,kad reikės ilgiau pabūti gimdykloje,man kaip gimdyvei davė valgyti ligoninė.Man gimdykloje nelabai ko daug ir reikėjo.Tiesa dar pravertė rankšluostis,nes naudojome dušą.O visa kita tai jau pagal save.Palatose tikrai šilta,man chalatas buvo reikalingas tik einant į wc.Dar labai gerai turėti pampersų sau,jei bėgtų vandenys,man jų tikrai nemažai reikėjo,tai pritrūkau ,vyras keliavo į vaistinę pirkti.
Spinduly S parašė:
Sveikos. O gimdymui marškinukus duoda? Pirmąjį kada gimdžiau davė, o kaip dabar?
Į gimdyklą duoda.
rimensija parašė:
Sakykit ar į gimdyklą ėmėte chalatą, buvo poreikis?
Aš ėmiau, po gimdymo gimdykloje persirengiau į savo naktinius ir chalatą, tada tokią ir pervežė mane į pogimdyvinę. Nežinau kaip daro, jeigu neturi, gal duoda naujus tuos naktinukus🤔
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai