Sveikos, gimdžiau sausio mėn. Tai iš viso personalo išskirsiu ponią Liudmila, bet deje ne iš gražiosios pusės. Elgesys viskas ok maloniai šypsosi, gražiai bendrauja, bet daro savo 🤮
Nzn kiek kas susidūrė su tokia situacija kai per apžiūra kai nustato kiek cm atsivėrusi gimda (kas kiek žinau yra neskausminga ir lb greita procedūra ) tai ji tuo pačiu sugrūdusi rankas darė ar tai membranos atidalinimą ar pasak jos "gimdos kaklelis užsilenkęs reikia ištiesinti" kas beje yra be proto skausminga ir aš jokio sutikimo tam nedaviau tiesiog ponia savo nuožiūra vykdė egzorcizmo seansą 🤯😭 "taip reikia"
beje balso nekėliau tik per ašaras prašiau to daugiau nedaryti.. spėkite ką, sekanti apžiūra ir vėl tas pats 🤮😭 toks jausmas kad rankas iki alkūnių sukišo. O jos apžiūros metu skausmą galiu prilyginti gimdymo pabaigos sąrėmiams, kai atsivėrimas kokie 7-8cm.
Kalbinau dėl gimdymo pozų, tai pasuka temą taip, kad nebenorėtum kitaip gimdyt kaip tik ant nugaros, ale jei gimdydama keturiom pasituštinsi - nevalys niekas 🤷🏼♀️ viskas ant vaiko, kaip jums toks pasakymas? Nors ant nugaros gulint - nuvalo??? Tai tik džiaugiausi kad keitėsi pamaina ir pagimdžiau prie kitos akušerės (vardo nepamenu, bet taip pat vyresnio amžiaus)
Teko ir pas gyd. Litkiną papulti, man neatsidalino placenta tad jis mane po gimdymo operavo, ir atėjo į palatą, kai išleidinėjo namo aptarėme operaciją, atsakė į man rūpinus klausimus.
Pogimdyvinis skyrius visos merginos nuostabios,. Pirmą naktį negavome mokamos palatos, bet leido vyrui pasilikti kadangi aš buvau po operacijos.
Teko ir švitinti mažiuką dėl geltos, ten taip pat personalas puikus, supratingas.