Aurore_ parašė:
Pasakiau,kad man 30 sav.,sakė geriau dar vėliau,kuo arčiau gimdymo,nes daug info,pasimirš 🤭
Tai tada man išvis reikės registruotis beveik už dviejų mėnesių 😁
Ligoninės g. 12, AlytusAurore_ parašė:
Pasakiau,kad man 30 sav.,sakė geriau dar vėliau,kuo arčiau gimdymo,nes daug info,pasimirš 🤭
Tai tada man išvis reikės registruotis beveik už dviejų mėnesių 😁
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Neseniai gimdžiau Alytuje ir likau 5-tą kart patenkinta 🙂
Parą prieš gimdymą gulėjau patologiniam. Personalas puikus. Tada gimdykloj viskas labai gerai, priežiūra, bendravimas, palaikymas. Puikiai. Pogimdyviniam taip pat neturiu ką bloga pasakyti. Personalas vėl gi- viskas labai gerai. Palatos tai išvis, jaučiausi kaip viešbuty 🙈 Maistas labai skanus.
Skyriaus vedėja Ivanovienė nerealaus šiltumo ir profesionalumo. Viskas tikrai labai patiko. Kadangi srautai nedideli, tai viskas kokybiškai, jokio konvejerio, personalas ne pervargęs.
Pasidalinsiu "palatos" nuotraukom 🙂
ŠurumBurum_ parašė:
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Neseniai gimdžiau Alytuje ir likau 5-tą kart patenkinta 🙂
Kokia kaina dabar palatos? Ir ar verta imti, jei būni be vyro?
ikutia parašė:
Kokia kaina dabar palatos? Ir ar verta imti, jei būni be vyro?
Buvau be vyro, palata buvo šeimyninė, nieko mokėti nereikėjo 🙃 dabar jų nemažai, todėl manau tikrai gausite šeimyninę :))
Gimdziau Alytuje, atsiliepimai tik geriausi. Nuskausminamus (epidura) tikrai duoda, personalas malonus, profesionalus, nepervarges, gimdymo metu stengėsi padėti kaip tik įmanoma. Nėra konvejerio, tas labai jaučiasi nes gauni daugiau dėmesio pats. Kadangi gimdziau pirmą kartą, man buvo svarbu dėmesys ir gauti atsakymus į savo klausimus. Palatos suremontuotos, tvarkingos. Tik geriausi atsiliepimai.
LithGirl parašė:
Buvau be vyro, palata buvo šeimyninė, nieko mokėti nereikėjo 🙃 dabar jų nemažai, todėl manau tikrai gausite šeimyninę :))
Tai ta prasme, jei vietos yra duoda šeimyninę ar vistiek prašyti reikia atvykus?
ikutia parašė:
Tai ta prasme, jei vietos yra duoda šeimyninę ar vistiek prašyti reikia atvykus?
Kai nuvyksite gimdyti, pasakykite, kad norite šeimyninės palatos, tiesiog, kad žinotų. Nes jei viena būsite, gali ir kitoje guldyti, bet net ir tuo atveju galimai viena būsite palatoje, nes nebūna tiek gimdyvių vienu metu
Abu kart atvykusi pasakiau, kad norėsiu šeimyninės ir abu gimdymus jose buvau ☺️ tik pirmą kart su vyru, antrą gimdymą viena, bet toje palatoje gali būti ne tik vyras, o ir Jūsų pirmagimis 😌
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai