Džiaugsmas ir nerimas parašė:
Sveikutės,o gal zinot ar Alytuje eina su kazkuo susitarti isanksto del cezario operacijos?
Labas. Jei yra kažkokios indikacijos CPO, tai tartis nereikia, tiesiog prižiūrintis gydytojas viską suderina.
Ligoninės g. 12, AlytusDžiaugsmas ir nerimas parašė:
Sveikutės,o gal zinot ar Alytuje eina su kazkuo susitarti isanksto del cezario operacijos?
Labas. Jei yra kažkokios indikacijos CPO, tai tartis nereikia, tiesiog prižiūrintis gydytojas viską suderina.
v.v. parašė:
Nelabai yra,lygtais.Isskyrus,kad buvo darytas cp pries 20metu .Bet to neuzteks.Tiesiog esu nusiteikus tik cp
Džiaugsmas ir nerimas parašė:
Nelabai yra,lygtais.Isskyrus,kad buvo darytas cp pries 20metu .Bet to neuzteks.Tiesiog esu nusiteikus tik cp
Buvusi CPO ne indikacija. Reiktų domėtis, lyg įvesta galimybė mokamai atlikti moters pageidavimu.
Sveikos! Turiu klausimų 🙈
1. Ar į gimdymą reikia vyrui atsinešti kokį vienkartinį chalatą ar kažką duoda? 🙂
2. Gimdymui vis dar duoda naktinius ar savo turėti?
3. Gimdymui didelį vienkartinį paklotą reikia savo turėti?
4. Kūdikiui kojinytės+pampersas? Dar kažko reikia? O gal rengia atsineštais drabužėliais pagimdžius? Nes ankščiau tai jie savo dėdavo, tėvų neimdavo 🙈
Pradžiai tiek iškilo klausimų 🤣
zosss parašė:
Sveikos! Turiu klausimų 🙈
1. Ar į gimdymą reikia vyrui atsinešti kokį vienkartinį chalatą ar kažką duoda? 🙂
Kadangi gimdziau dar ganetinai neseniai tai vyrui reikia su savimi tureti slepetes, daugiau nieko nereikia, paklotu as turejau savo kol saremiavau, nors jos ten irgi turi, tai gal esant reikalui duotu, kudiki aprengia kojinytemis, kepuryte, uzdeda pirma pampersiuka ir suvysto Jie savo turimais, jau perkelus i pogimdyvine palata padaviau akuserei savus drabuzelius tai perrenge 🙂
Nekantraujanti parašė:
Kadangi gimdziau dar ganetinai neseniai tai vyrui reikia su savimi tureti slepetes, daugiau nieko nereikia, paklotu as turejau savo kol saremiavau, nors jos ten ir…
Ačiū 😊 o kojinytes, kepurytę ir pampį jūsų uždeda atsineštus ar ir ligoninė duoda? Nesinori pasiimti į gimdymą daiktų kurių net neprireiks 😅
zosss parašė:
Ačiū 😊 o kojinytes, kepurytę ir pampį jūsų uždeda atsineštus ar ir ligoninė duoda? Nesinori pasiimti į gimdymą daiktų kurių net neprireiks 😅
Uždeda ligoninės ;)
Aurore_ parašė:
Aš manau,kad viską papasakos gimdyklos organizuojamose paskaitose. Manęs dar neregistravo rugsėjo mėn.,liepė paskambinti ir užsirašyti spalio mėn. 🙂
Skaičiau, kad nuo 30savaitėlių registruoja, bet nežinau ar pavyks dalyvauti 🤔 tad viską noriu išanksto susiruošti, susidelioti, kad ramu būtų, nes vėliau dar remontai laukia, kiti dideli darbai 🙈
zosss parašė:
Skaičiau, kad nuo 30savaitėlių registruoja, bet nežinau ar pavyks dalyvauti 🤔 tad viską noriu išanksto susiruošti, susidelioti, kad ramu būtų, nes vėliau dar remont…
Pasakiau,kad man 30 sav.,sakė geriau dar vėliau,kuo arčiau gimdymo,nes daug info,pasimirš 🤭
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai