B3auty parašė:
Neturėtų, jeigu vėlyva implantacija buvo 😊
Bet man tai staigmena butu.. nes pabaigimo i vidu nebuvo.. 🫣🫣 aciu❤️
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįB3auty parašė:
Neturėtų, jeigu vėlyva implantacija buvo 😊
Linakaro parašė:
Galima pastoti ir nuo priešspermio 👌
Linakaro parašė:
Sveiki, ar gerai suprantu? Veluoja 4 dienas mm
Man tai cia panasiau i dar migruojancius dazus🙈 ar po daugiau laiko ta juostele ten vis dar buvo?
Pasidarykit kita testa ir bus aiskiau☺️
Jau trece diena kai jautrus skausmingi speneliai patys.. mm neregulairios , ar gali buti susije su mm velavimu nes ju nera kolkas, nors buna ir veluoja bet buna paskausta pilva dar nieko , nt dariau su vakariniu nerode nieko.. paskutines mm vasario 11 buvo, ciklas ivairiai nuo 28 ir iki 36 buna...
Jau trece diena kai jautrus skausmingi speneliai patys.. mm neregulairios , ar gali buti susije su mm velavimu nes ju nera kolkas, nors buna ir veluoja bet buna paskausta pilva dar nieko , nt dariau su vakariniu nerode nieko.. paskutines mm vasario 11 buvo, ciklas ivairiai nuo 28 ir iki 36 buna...
Linakaro parašė:
Sveiki, ar gerai suprantu? Veluoja 4 dienas mm
Man tai labiau panasu i testo juosteles vietos atsiradimo pabaigos isryskejima
Žanetaj parašė:
Sveikos, o gal kuri cia is moteru yra 40- ties ir bando pastoti, kaip su ovuliacija kaip menesines gal pasidalintumete patirtim😊
Labuka,man 41 bandom dar pagranduka🙂mėnesinės mano reguliarios kaip laikrodukas,ovuliacija palei šono skausmą ir išskyras suprantu,kad jau vyksta,bet kol kas dar nepavyko pastoti🫣gal jau dabar ir mažiau apie tai galvojam,sakem jeigu duos tai duos ne tai ne,nes čia kas mėnesį nervuotis lauki bus ar ne jau nenorim,gyvenam įprastą gyvenimą ir ziuresim ar čia dar gausis kas ar jau ne
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai